TASTY TACO'S & SNACKS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 249 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tasty Taco's & Snacks. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2024 om 19:45 Het eten was top, heerlijke taco’s en friet,chicking wings alleen jammer dat ik lang moest wachten
20 mei 2024 om 12:16 Voor een pinksterdag en een grote bestelling snel bezorgd en heerlijk!
3 mei 2024 om 21:23 Bijna 2 uur gewacht, jullie nummer is niet in gebruik. Om vervolgens een totaal andere taco te krijgen, met gehakt ipv chicken tenders en ook niet de extra toevoegingen. En slappe patat.. om vervolgens ook nog mij een tikkie te laten sturen voor het
8 apr 2024 om 9:02 Heerlijk gegeten, goed gevulde warme taco's. De loaded fries vonden wij wat minder, fries wat slap en een erg sterke smaak. De bezorgtijd was wel écht heel lang.
31 mrt 2024 om 23:16 Ik kreeg een gedeelte van m’n bestelling niet, ook nadat ik al anderhalf uur moest wachten
10 mrt 2024 om 19:52 Het was lekker
25 feb 2024 om 20:42 Slappe taco. Voor het geld wat je ervoor geeft is het zeker niet waard….. dit was de eerste en laatste keer dat ik hier wat bestel……
26 jan 2024 om 17:40 De taco met beef was erg lekker!
19 jan 2024 om 19:53 De levering duurde (op 4 minuten na) 2 uur! Na anderhalf uur heb ik gebeld, het eten zou onderweg zijn, maar dit duurde als nog een half uur. Kwaliteit van het eten vond ik ook matig.
14 jan 2024 om 19:50 Lekker eten en vriendelijke bezorger! Toppers
25 dec 2023 om 10:23 Al weekend nummer 3 op een rij dat ik hier taco’s bestel. Elke keer verbaasde me het weer. De taco’s zijn goed gevuld en heel goed van smaak. 100% voor herhaling vatbaar en zeker de moeite waard !
23 dec 2023 om 20:13 Taco's zijn niet lekker, ik miste ook de uitenringen die ik besteld had, veel patat weinig van al het andere. Al met al een smakeloze deegbal. Hamburger was helemaal om te huilen: los gehakt op een zompig, verfrommeld broodje. Niet voor herhaling.